Lippiskaupan tarina

Qualityhats.fi - Shop Screw Them All hats
Qualityhats.fi – Shop Screw Them All hats

Lippiskauppa.fi on kauppa Screw Them All lippiksille. Ja se on myös kanava myydä hattuja ja tarvikkeita miehelle jolla oli kerran unelma omista lippikistä. Ja ajan kanssa tästä unelmasta on tullut todellisuus.

Tässä tarina Lippiskaupan taustalla.

Menneisyydessä rakensin oman lumilautamerkin, Alien Snowboards. Ja nyt monta vuotta myöhemmin ja sen jälkeen kun olen kirjoittanut blogia muutaman vuoden päätin tehdä omia tuotteita.

On monia eri syitä miksi teen lippiksiä. Pienestä asti olet tykännyt suunnitella ja luoda asioita, 12 vuotiaana tein itselleni lumilaudan vanhasta skeitistäni kun ei ollut rahaa ostaa oikeaa lumilautaa.

Minulle kyse ei ole vain rahasta. Tottakai tarvitsemme rahaa selviytyäksemme, ostaakseemme ruokaa ja siihen että meillä on paikka jota kutsumme kodiksi. Minulle on kyse niin paljon enemmästä, on kyse siitä että saan suunnitella ja luoda asioita joista pidän. Esimerkiksi, lippikistäni, en ole ikinä tutkinut markkinoita siitä millaiset lippikset myyvät eniten, en ole katsonut millaiset värit ovat trendivärejä. Suunnittelen lippikset omien tunteiden mukaan ja asioiden mukaan mihin uskon. Jos saan myytyä lippiksiä niin tottakai olen iloinen siitä. Mutta mikä tekee minut onnelliseksi on että saan suunnitella ja luoda lippiksiä. Koska minulle lippikset on niin paljon enemmän kun vain ”lippis”.

Ja vaikka nimi on, Screw Them All, niin tarina nimen taustalla on positiivinen. Ideologia nimen takana on että kaikkien pitäisi tavoitella omia unelmiaan ja tehdä mikä tekee heidät onnelliseksi ja Screw Them All jotka kritisoi ja sanoo ette se ole mahdollista. Screw Them All:lla haluan inspiroida ihmisiä uskomaan itseensä ja uskomaan siihen että unelmat voivat toteutua.

Minulle hatut tai lippikset jos ollaan tarkkoja, on olleet ”juttu” minulle siitä asti että olin pieni. Lippisten tyyli jota käytän on muuttunut vuosien varrella, mutta yksi asia on pysynyt muuttumattomana, minä käytän lippiksiä.

Tuntuu oikealta aloittaa tuotteella joka on ollut osana elämääni niin pitkään kun muistan ja kuvien avulla näkee että lippikset olleet elämässäni jo pienenä. Silloin en vielä tiennyt että yhtenä päivänä minulla on blogia jolla inspiroin ihmisiä ja että tulen tekemään tuotteen joka auttaa tekemään blogistani jotain enemmän enkä sitä että ensimmäinen tuote on lippis.

Lippis joka minulla oli pienenä oli Hankkijan promo lippis, oranssi, jossa musta logo, moni varmasti muistaa nämä lippikset. Ensimmäisen ”oikean” lippiksen sain 11 vuotiaana lasten kesäleiriltä jossa vaihdoin tpaitani lippikseen Kanadalaisen pojan kanssa, se oli Toronto Blue Jays lippis. Käytin tätä lippistä aina siihen asti että se varastettiin Helsingin keskustassa kun olin 17 vuotias. Tämä oli itselleni iso asia koska minulle ei ollut enää lippistä.

Nyt monia vuosia myöhemmin tuntuu niin hyvältä tehdä lippiksiä ensimmäisenä tuotteena. Logo on perua omasta lumilautamerkistäni, Alien Snowboardsista. Halusin käyttää samaa logoa koska se on logo joka on aina tullut mukana ja muistuttaa siitä että unelmat voivat toteutua. Tulevaisuudessa teen enemmän värejä ja designeja mutta halusin aloittaa sinisellä lippiksellä koska se muistuttaa minua seikkailustani Indonesiaan jossa lapsuuen unelmani oppia surffaamaan toteutui ja sain yhteyden mereen.

Vaikkakin lippis on ”vaan” tuote, niin se on niin paljon enemmän kuin vaan lippis, se on inspiraatio ihmisille joka näyttää että on mahdollista tehdä huikeita asioita kun uskoo itseensä.